"Dat is momenteel het grote verschil tussen Club Brugge en Anderlecht"

Zondag 19 augustus 2018 - 19:40   I  

Club Brugge en Anderlecht hebben elkaar een week voor de topper wat losgelaten. Club Brugge kon niet winnen op het veld van Antwerp en moet twee punten laten aan paars-wit. Toch kunnen we volgende week zien wie momenteel écht de beste is van de twee grote titelkandidaten.

Het Nieuwsblad denkt te weten wat momenteel hét grote verschil is tussen Anderlecht en Club Brugge. "Dat is op dit moment het grootste verschil tussen de twee clubs. Terwijl Anderlecht-keeper Thomas Didillon vorige week tegen Charleroi minstens twee punten pakte, gaf Karlo Letica die uit handen. De 21-jarige Kroatische doelman is nog jong en zal daarom tijd nodig hebben om hiervan te herstellen. Kan dat op een week?", vraagt Het Nieuwsblad zich af.

De krant zag ook hoe Dennis stilaan terug de oude begint te lijken en dat kan wel eens belangrijk zijn volgende week. "Met Vanaken als rustpunt bleef Club onder het fysieke geweld overeind. Spits Openda was geen verzwakking als invaller voor Vossen. En Dennis, eindelijk nog eens aan de aftrap, liet zowaar weer wat flitsen zien als vervanger van Cools. Het is nog lang niet het niveau dat hij vorig seizoen in het begin van de competitie haalde. De Nigeriaan, weer op niveau, kan Club Brugge veel bijbrengen. Volgende week tegen Anderlecht bij voorbeeld. Maar er zal nu oplapwerk nodig zijn voor Letica."

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024