Transfermarkt LIVE: Diaby naar Antwerp, 13 miljoen euro voor Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Diaby naar Antwerp, 13 miljoen euro voor Club Brugge?
Maandag 20 augustus 2018 - 23:45   I   door Redactie

Met nog enkele dagen te gaan hebben de Belgische clubs nog een beetje tijd om hun kernen samen te stellen. Er staat nog heel wat te gebeuren, want bij elke Belgische topclub lijken er nog spelers te willen vertrekken. Ook versterkingen zijn nog welkom.

*Mario Balotelli blijft nu toch bij Nice. Dat heeft de Franse club aangekondigd. Wesley Moraes, die genoemd werd als opvolger van de Italiaan, zal dus niet naar Frankrijk verhuizen.

*Antwerp heeft zich versterkt met Abdoulaye Diaby. Nee, niet de spits van Club Brugge, wel een 18-jarige verdediger. Hij komt over van Djoliba AC en tekende een contract voor drie seizoenen met optie op een bijkomend jaar. Hij start in de beloftenkern.

*De transfervrije Dieumerci Mbokani kan volgens de Griekse pers een contract tekenen bij Panathinaikos.

*Lazar Markovic staat dicht bij een terugkeer naar Fenerbahçe. Daar speelde de middenvelder van Liverpool eerder al op uitleenbasis.

*Ricardo Avila verlaat AA Gent. Hij keert terug naar Panama, meer bepaald naar UD Universitario.

*Kara Mbodj moet weg bij Anderlecht. Paars-wit wil hem geen nieuwe kans geven.

*Josué Sa is nu ook officieel van Kasimpasa. Hij wordt gehuurd van Anderlecht.

*Laurens De Bock staat op het verlanglijstje van de Israëlische club Beitar Jeruzalem.

*Barcelona zou graag Roberto Firmino weghalen bij Liverpool. De Engelse topclub wil zijn spits echter niet laten gaan. De interesse in Paul Pogba is gaan liggen. Barça zal zich volgende zomer opnieuw melden bij Manchester United.

*OGC Nice houdt de situatie van Wesley Moraes in de gaten. Als Mario Balotelli vertrek bij Nice, willen de Fransen vol voor de spits van Club Brugge gaan.

*Jason Denayer heeft een akkoord met Olympique Lyon over een contract van vier seizoenen. Nu is het enkel nog wachten op een akkoord op clubniveau.

*Paris Saint-Germain hoopt Ivan Rakitic weg te halen bij Barcelona. De Fransen zouden bereid zijn om de afkoopsom in het contract van de Kroaat, 125 miljoen euro, te betalen.

*Nantes zou bereid zijn om 8 miljoen euro te betalen voor Anthony Limbombe (Club Brugge).

*AA Gent verhuurt Yuya Kubo tot het einde van het seizoen, mét aankoopoptie, aan FC Nürnberg. Opmerkelijk: vlak voor de verhuur verlengde Gent wel nog het contract van de Japanner met één jaar.

*Stéphane Omeonga (Genoa) heeft een aanbod van Frosinone geweigerd. De 22-jarige Belg wil dolgraag naar Standard.

*Mbaye Leye is op weg naar Moeskroen, dat de transfervrije spits aan de haak wil slaan.

*Manchester City zou van plan zijn om in januari 70 miljoen euro te investeren in Wolverhampton-middenvelder Ruben Neves.

*KV Kortrijk heeft er weer een spits bij. Felipe Avenatti komt over van FC Bologna.

*Club Brugge en Sporting Lissabon hebben een akkoord over de transfer van Abdoulay Diaby. Club vangt onverwacht toch nog 5 miljoen euro.

*Anderlecht heeft een nieuwe verdediger beet. Sikou Niakaté komt over van de Franse tweedeklasser Valenciennes. De 19-jarige Franse jeugdinternational stond ook in de belangstelling van Club Brugge en Rennes. RSCA betaalt 3 miljoen euro voor hem.

*Club Brugge haalt voor het sluiten van de transfermarkt nog een nieuwe spits en een nieuwe defensieve middenvelder.

*Antwerp FC toont belangstelling in Sander Coopman, die overbodig is bij Club Brugge. De Great Old haalt ook met zekerheid nog een grote naam voorin.

*Anthony Limbombe heeft een akkoord over een contract voor vijf seizoenen met FC Nantes. Hij schermt echter ook met andere aanbiedingen van Europese clubs. Club Brugge neemt zijn tijd om de voorstellen te bestuderen.

*Frank Vercauteren wil Anthony Vanden Borre een kans geven bij zijn Saoedische club Al-Batin.

*Mijat Maric verlaat Lokeren na 9 jaar. De 34-jarige verdediger tekent een contract voor twee seizoenen bij FC Lugano.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024