Manchester City schiet in actie na blessure De Bruyne: ’70 miljoen’

Manchester City schiet in actie na blessure De Bruyne: ’70 miljoen’
Maandag 20 augustus 2018 - 12:33   I  

Kevin De Bruyne kan de komende drie maanden niet in actie komen voor zijn club Manchester City. De Rode Duivel staat aan de kant met een zware knieblessure en dat vormt mogelijk een probleem voor zijn trainer Pep Guardiola.

Het is een publiek geheim dat de Spaanse oefenmeester er deze zomer graag een extra middenvelder bij wilde om de concurrentie in zijn huidige kern aan te scherpen. Guardiola liet zijn oog vallen op Jorginho, maar die volgde trainer Maurizio Sarri van Napoli naar Chelsea.

Bij Manchester City verlegden ze de focus onmiddellijk naar Ruben Neves van promovendus Wolverhampton Wanderers, maar tot een transfer kwam het niet meer voor de Engelse transferdeadline.

70 miljoen

Volgens verschillende Britse media is City nu zinnens om de 21-jarige Neves in januari naar het Etihad Stadium te halen. De regerende Engelse kampioen zou zomaar eventjes 70 miljoen euro veil hebben voor de Portugese middenvelder. Neves zou vanaf 2019 dan de concurrentie moeten aangaan met onder meer De Bruyne, David Silva, Fernandinho en Ilkay Gündogan.

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024