Courtois moet nu écht vrezen voor basisplaats bij Real Madrid

Courtois moet nu écht vrezen voor basisplaats bij Real Madrid
Maandag 20 augustus 2018 - 13:05   I  

Thibaut Courtois versierde onlangs een droomtransfer naar Real Madrid. Toch is het tot nader order nog niet zeker of de Rode Duivel straks ook effectief eerste doelman zal zijn in Santiago Bernabéu.

Het Nieuwsblad woonde Real Madrid-Getafe bij en kreeg van enkele Real Madrid-watchers te horen dat Courtois niet op beide oren mag slapen wat zijn statuut van eerste doelman betreft.

"Navas heeft de voorbije jaren - met drie Champions League titels - héél wat krediet opgebouwd in de Madrileense kleedkamer en bij de fans", schrijft de krant. "Voor Lopetegui is het dan ook niet evident om de Costa Ricaan zonder boe of ba te passeren."

Tussenoplossing?

Courtois dreigt zelfs reserve te worden en enkel in de beker en Europees aan de bak te komen."Het zou best kunnen dat Lopetegui voor een tussenoplossing kiest: Navas in doel in de Primera Division, Courtois tussen de palen in de Champions League en de Copa del Rey."

"Of omgekeerd. Het is een compromis dat enkele jaren eerder ook al bij Real in voege was toen Diego Lopez en Iker Casillas de twee keepers waren", besluit de krant.

Poll: Moet Courtois eerste doelman zijn bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024