KV Oostende wil transfer Standard kapen en meldt zich bij Belgische belofte

KV Oostende wil transfer Standard kapen en meldt zich bij Belgische belofte
Dinsdag 21 augustus 2018 - 07:26   I  

Standard lijkt in de laatste fase van deze transferperiode nog zaakjes te gaan doen. De Luikse formatie mikt op extra versterking. Niet alleen Obbi Oulare, maar ook Stéphane Omeonga is op weg naar Sclessin.

Volgens La Dernière Heure wil Omeonga, een oude bekende die in de jeugd nog bij De Rouches speelde, dolgraag naar Standard verhuizen. De middenvelder zou een voorstel van Frosinone geweigerd hebben omdat hij de voorkeur geeft aan een overstap naar zijn oude club Standard.

De eerste contacten tusen Standard en de 22-jairge Omeonga, momenteel nog eigendom van Genoa, zijn ondertussen al gelegd. Toch is er nog geen sprake van een deal. De kans is groot dat de transfer pas in het slot van de mercato tot stand komt.

Update 21/8 - 7:26

Niet alleen Standard, maar ook KV Oostende heeft een oogje op Omeonga. Volgens Het Laatste Nieuws heeft de West-Vlaamse formatie zich ondertussen zelfs officieel gemeld bij Genoa voor de beloftevolle middenvelder.

Zelf wil Omeonga liefst naar Standard verhuizen, maar mogelijk kan KVO onze landgenoot alsnog op andere gedachten brengen. Het is niet duidelijk of Oostende de speler al dan niet definitief wil overnemen.

TAGS  I  Standard  I  Frosinone  I  Genoa  I  KV Oostende

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024