Marc Coucke krijgt ervan langs: "Hij denkt dat iedereen zo rijk is als hij"

Marc Coucke krijgt ervan langs:
Maandag 20 augustus 2018 - 16:00   I  

De eerste vier speeldagen in de Jupiler Pro League behoren alweer tot het verleden. Het is dan ook al tijd voor de eerste conclusies. Topploegen als Anderlecht, Club Brugge en KRC Genk zijn goed uit de startblokken geschoten, maar… waar zijn de supporters toch?

“De meest opvallende vaststelling na vier weken competitie? De lege tribunes”, stelt journalist François Colin bij De Witte Duivel. “Het viel al op bij Standard-AA Gent, de eerste topper van het seizoen. Toen kon nog gezegd worden dat veel mensen met vakantie waren, maar dat is nu niet meer het geval.”

“In Kortrijk, Moeskroen, Beveren, Eupen en Lokeren deed de belangstelling denken aan wedstrijden uit de vermaledijde Play-Off 2. Maar ook in Genk en zelfs op Anderlecht kon je onmogelijk naast de kale plekken kijken.”

"Het is geen gezicht"

“Al heeft dat laatste blijkbaar te maken met de prijzenpolitiek van het nieuwe bestuur. Marc Coucke denkt wellicht dat iedereen zo rijk is als hij, maar het is geen gezicht: het kleinste stadion van de topploegen en recht tegenover de eretribune een kale vlakte”, deelt Colin een ferme sneer uit richting de voorzitter van Anderlecht.

 

Poll: Zijn de ticketprijzen bij Anderlecht te hoog?

TAGS  I  Anderlecht  I  RC Genk  I  Kortrijk  I  Moeskroen  I  Eupen  I  Waasland-Beveren  I  Lokeren

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024