Degryse haalt zwaar uit naar Diaby en Limbombe: “Dat ze dat eens inzien”

Degryse haalt zwaar uit naar Diaby en Limbombe: “Dat ze dat eens inzien”
Maandag 20 augustus 2018 - 16:44   I  

Iets meer dan een week voor het einde van de transferperiode blijft Club Brugge nog steeds met enkele overbodige spelers zitten. Zo hebben onder meer Abdoulay Diaby en Anthony Limbombe hun zinnen gezet op een transfer, maar zijn ze nog steeds niet weg. Analist Marc Degryse toont maar weinig begrip voor het tweetal.

“Dit is een vervelende situatie, zowel voor Club Brugge als voor de spelers in kwestie”, steekt Degryse van wal in Vista. “Diaby en Limbombe hebben al drie maanden niet meer gespeeld. Sinds half mei speelden ze geen wedstrijd met inzet meer.”

“Ze hebben geen goede voorbereiding achter de rug, hebben geen ritme en ook nog geen nieuwe club. Daarbovenop komt nog eens dat ze bij hun nieuwe club met een achterstand zullen arriveren. Pas tegen de jaarwisseling zullen ze weer op niveau zijn. Dat ze dat eens inzien!”

"Ze zitten gewoon in hun luie zetel"

Degryse begrijpt dat Diaby en Limbombe hogerop willen, maar snapt niet dat hun vertrekwens ten koste van alles gaat. “Dat ze weg willen, allemaal goed en wel. Maar zolang ze een contract hebben, moeten ze dat respecteren. Ze worden betaald door Club Brugge en zitten gewoon in hun luie zetel”, besluit de analist met een sneer naar het tweetal.

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024