Lopetegui spreekt zich uit over keuze tussen Courtois en Keylor Navas

Lopetegui spreekt zich uit over keuze tussen Courtois en Keylor Navas
Maandag 20 augustus 2018 - 17:15   I  

Thibaut Courtois staat sinds kort onder contract bij Real Madrid. De Champions Leaguewinnaar telde 40 miljoen euro neer voor de Belgische doelman, maar het staat momenteel nog niet vast of Courtois dit seizoen al eerste keus zal zijn.

Real Madrid-trainer Julen Lopetegui heeft naar eigen zeggen nog niet beslist wie zijn eerste doelman zal worden. "Navas of Courtois? Ik hou van Keylor, net zoals ik van Thibaut hou. Vandaag (zondag, nvdr.) heb ik besloten dat het beter was dat Navas speelde", tekende Het Nieuwsblad na Real-Getafe op uit de mond van Lopetegui.

"We hebben vijf keepers in onze rangen. En daar zullen er logischerwijze (op het einde van de transferperiode) nog drie van overblijven.  Zoals ik eerder al gezegd heb ben ik erg opgetogen dat we zulke concurrentie tussen de palen hebben. Dat is een geweldige zaak voor de ploeg. Concurrentie is altijd positief, op eender welke positie. Ik zie dit niet als een probleem. We hebben meerdere opties, dat is het belangrijkste."

Knoop doorhakken

"Op een bepaald moment zal ik de knoop doorhakken, maar ik ga nu nog niets beslissen. Ik zal alles blijven analyseren en zal na verloop van tijd een beslissing nemen op basis van wat ik zie. Maar ik ben opgetogen over het niveau van onze doelmannen", besloot Lopetegui.

Poll: Voor wie zou jij kiezen?

TAGS  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024