'Rakitic bepaalt voorwaarden om niet in te gaan op mooi voorstel van PSG'

'Rakitic bepaalt voorwaarden om niet in te gaan op mooi voorstel van PSG'
Dinsdag 21 augustus 2018 - 19:40   I  

Paris Saint-Germain hoopt in de laatste dagen van deze mercato nog eens ferm uit te halen. Volgens de laatste berichten zou de Franse kampioen zijn zinnen gezet hebben op een absolute sterkhouder van FC Barcelona: Ivan Rakitic.

Rakitic heeft een beresterk seizoen achter de rug en was ook op het WK in Rusland in goeden doen. Met Kroatië haalde hij de finale van het WK, al bleek Frankrijk toen net iets te sterk. Toch heeft Rakitic indruk gemaakt in Frankrijk, want bij PSG willen ze alles op alles zetten om de 30-jarige middenvelder in huis te halen.

El Mundo Deportivo weet dat PSG van plan is om een opmerkelijke ruildeal op poten te zetten. Zo zou Adrien Rabiot (23) naar Barcelona kunnen verhuizen. Al is het ook goed mogelijk dat PSG de vastgelegde afkoopsom in het contract van Rakitic, 125 miljoen euro, ophoest om de deal te beklinken. Dat bedrag zou alleszins geen enkel probleem zijn voor de Fransen.

Update 21/08 - 19:40

Rakitic zou volgens Don Balon wel oren hebben naar een transfer naar Parijs, maar voorlopig heeft hij zijn zinnen nog steeds gezet op een verlengd verblijf bij Barcelona. Al wil hij wel de zekerheid van Barça dat hij een even grote rol krijgt als de voorbije seizoenen het geval was. Hij wil ook een nieuw én verbeterd contract tekenen bij de Spaanse kampioen.

TAGS  I  PSG  I  Barcelona

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024