Vandenbempt voorspelt transfer: "Zo'n type zoekt Club Brugge nog"

Vandenbempt voorspelt transfer:
Maandag 20 augustus 2018 - 19:06   I  

Club Brugge versterkte zich al gericht, maar de kans is groot dat de Belgische landskampioen er voor het verstrijken van de transferdeadline nog iets bijhaalt. Radiocommentator Peter Vandenbempt weet ook precies naar wat ze bij blauw-zwart op zoek zijn: een extra aanvaller.

"Twee punten verloren op het veld van Antwerp, maar ik vind Club Brugge wel nog altijd goed voetballen. Hun beste moment was net voor de rust toen Antwerp zijn greep wat moest lossen", steekt Vandenbempt van wal bij Sporza. "Dan zag je plots wel goede aanvallen."

"En onderschat niet dat ze voorin een probleempje hebben. Dat is wat Vanhaezebrouck een heel seizoen heeft meegemaakt. De jonge Openda heeft het echt wel goed gedaan. Tussen twee torens heeft hij hard gewerkt en was hij af en toe aanspeelbaar."

"Ze zullen nog moeten roteren"

"Maar ze zoeken nog een type-Wesley, want ze zullen nog moeten roteren", voorspelt Vandenbempt nog transferactiviteit bij Club. "Het geraamte van de kampioenenploeg staat er nog altijd. Vormer en Vanaken functioneren, Schrijvers zoekt nog wat. Wat dat betreft is Club nog altijd op niveau."

TAGS  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024