Liverpool komt met officieel nieuws over transfer Karius, wat met Mignolet?

Liverpool komt met officieel nieuws over transfer Karius, wat met Mignolet?
Zaterdag 25 augustus 2018 - 21:15   I  

Tijdens de laatste dagen van de transferperiode beweegt er nog een en ander op Anfield Road. Liverpool wil nog één van zijn doelmannen slijten aan een andere club. Slecht nieuws voor Simon Mignolet, want hij lijkt niet de man te worden die naar een andere club zal verhuizen.

Diverse Engelse media melden dat Loris Karius op het punt staat om Liverpool in te ruilen voor een avontuur bij de Turkse topclub Besiktas. Die club dringt alleszins serieus aan voor de Duitse doelman die bij Liverpool zijn plaats tussen de palen verloor aan nieuwkomer Alisson Becker.

Liverpool en Besiktas hebben een akkoord over een transfer, enkel de handtekening van Karius ontbreekt nog. Daar zou in de komende dagen verandering in moeten komen. Besiktas zou Karius twee seizoenen huren, mét een aankoopoptie.

Update 25/8 - 21:15

Beide clubs hebben de transfer van Karius nu ook bevestigd. De Duitser speelt de komende twee seizoenen dus voor Besiktas.

Mignolet moet blijven

De transfer van Karius is goed/slecht (schrappen wat niet past) nieuws voor Simon Mignolet. Door het vertrek van Karius schuift onze landgenoot een plaats op in de hiërarchie, maar lijkt een transfer naar een club waar hij speelkansen kan krijgen nu wel uitgesloten. Mignolet wilde graag andere oorden opzoeken, maar geïnteresseerde clubs toonden zich nooit écht concreet.

TAGS  I  Liverpool  I  Besiktas

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024