‘Barcelona wil ver gaan om succesvol aanvalstrio Liverpool te saboteren’

‘Barcelona wil ver gaan om succesvol aanvalstrio Liverpool te saboteren’
Maandag 20 augustus 2018 - 19:22   I  

FC Barcelona zou van plan zijn om op het einde van deze transferperiode nog eens fors uit te halen. De Catalaanse topclub aast op een nieuwe aanvaller en zou zijn zinnen op Roberto Firmino (26) van Liverpool hebben gezet.

Firmino was tijdens het voorbije seizoen één van de sensaties in de Premier League en in de Champions League. De Braziliaanse aanvaller maakt deel uit van het succesvolle aanvalstrio met Mohamed Salah en Sadio Mané en maakte vorig seizoen zomaar eventjes 27 doelpunten voor Liverpool.

Iets wat in Camp Nou niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Barça is erg gecharmeerd door Firmino en zou de spits graag naar Spanje willen halen. Barcelona is bereid om ver te gaan voor de Braziliaan, maar het is maar de vraag of Liverpool zal meewerken aan een deal. Engelse clubs mogen immers geen inkomende transfers meer realiseren.

Firmino: "Prijzen winnen met Liverpool"

Ondertussen reageerde ook Firmino zelf op de geruchten omtrent een mogelijke verhuis naar Barcelona. “Als mensen me vragen wat ik nog wil bereiken in mijn carrière, dan zeg ik altijd dat ik in het heden leef. Ik kijk slechts enkele dagen vooruit in de toekomst. Het enige wat mij momenteel interesseert, is prijzen winnen met Liverpool. Dit is een fantastische club met een fantastische achterban.”

TAGS  I  Liverpool  I  Barcelona

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024