Blauw-zwarte jackpot: ook Limbombe verlaat Club Brugge

Blauw-zwarte jackpot: ook Limbombe verlaat Club Brugge
Dinsdag 21 augustus 2018 - 12:37   I  

Club Brugge toont zich op het einde van de transferperiode nog een erg bezige bij. Blauw-zwart staat op het punt om nog enkele transfers af te ronden en lijkt bovendien ook flink te gaan cashen.

Anthony Limbombe zal Club Brugge verlaten. De winger leek aanvankelijk op weg naar de Premier League of de Bundesliga, maar zal zijn carrière uiteindelijk vervolgen in de Ligue 1. Limbombe heeft een akkoord met Nantes, dat er ondertussen ook uit is met Club Brugge.

Het Laatste Nieuws meldt dat Nantes niet 8, maar wel 10 miljoen euro op tafel legt om zich te verzekeren van de diensten van Limbombe. Door bonussen kan dat bedrag nog oplopen.

Op één na duurste transfer

Zo wordt de 24-jarige flankaanvaller samen met Carlos Bacca de op één na duurste uitgaande transfer ooit bij Club Brugge. Enkel José Izquierdo (voor 15 miljoen naar Brighton & Hove Albion) doet beter.

Update 21/8 12:37

De transfer is in kannen en kruiken. Nantes laat via zijn officiële kanalen weten dat het een akkoord heeft met Club Brugge. Limbombe moet enkel en alleen nog de medische keuring doorstaan.

Poll: Is Limbombe dit bedrag waard?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nantes

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024