'Deze nieuwigheden maken career mode in FIFA 19 nog leuker'

'Deze nieuwigheden maken career mode in FIFA 19 nog leuker'
Dinsdag 21 augustus 2018 - 18:50   I  

Het is een van de populairste modi van FIFA en volgende editie wordt de career mode nog een pak leuker om te spelen. Enkele zaken kunnen het verloop van je carrière zelfs grondig veranderen.

Europese glorie

EA Sports heeft voor FIFA 19 de licenties kunnen bemachtigen van de Europa League en de Champions League. In onderstaand filmpje is zelfs te zien hoe het uiterlijk verandert van de game als je Europees speelt. Bovendien kan je als winnaar van een Europese competitie nog wat meer glorie verdienen door de Supercup te winnen.

Extra budget voor transfers

Wat ook veranderd is, is de manier waarop je als manager een budget krijgt om transfers te realiseren. Nu krijg je op het einde van je seizoen een extra budget naarmate je prestaties. Heb je een goed seizoen gespeeld en amper iets uitgegeven aan het begin van het seizoen? Dan zul je wel héél stevig kunnen uithalen op de transfermarkt.

De beste spelers

Op het einde van het seizoen komt er ook een elftal van het jaar en de winnaar van de Gouden Bal. Eventueel interessant om te kijken hoe goed je spelers het deden. Als je inspiratie wil opdoen voor het nieuwe seizoen, dan wacht je best tot de start van dat nieuwe voetbalseizoen. Dan komt er een kleine lijst van vier toptalenten beschikbaar die de moeite waarde zijn om eens te bekijken.

 

TAGS  I  FIFA 19

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024