Laurens De Bock is het beu en haalt uit: “Het is helemaal niet zo”

Laurens De Bock is het beu en haalt uit: “Het is helemaal niet zo”
Donderdag 23 augustus 2018 - 08:26   I  

KV Oostende haalde met Laurens De Bock (25) een nieuwe linksachter binnen. De West-Vlamingen huren de ex-speler van Club Brugge tot het einde van het seizoen van de Engelse tweedeklasser Leeds United. De Bock geniet in ons land niet meteen de beste reputatie, maar daar hoopt hij nu komaf mee te maken.

De Bock is het immers beu dat hij in België constant in verband wordt gebracht met het uitgaansleven. "Toen we kampioen werden met Club heb ik één uitspraak gedaan, waarop ik tot op vandaag op afgerekend word”, klink het in Het Laatste Nieuws.

De Bock riep toen voor de camera: "Alle dagen zat", iets wat hem tot op de dag van vandaag nog steeds achtervolgt. "Het was ludiek bedoeld. We waren vijf minuten kampioen en in een opwelling heb ik iets geroepen”, verduidelijkt de verdediger.

“Mensen maken daar hun eigen ding van”

“De mensen maken daar dan hun eigen ding van, terwijl ze mij niet kennen. Ik word altijd met het uitgaansleven geassocieerd, terwijl ik helemaal niet vaak op stap ga. Wanneer je je 'kot' niet buitenkomt, zeggen ze dan weer dat je niet leeft.”

“Mensen hebben altijd commentaar op alles. Die uitspraak heb ik mij nooit beklaagd: de titel pakken met Club Brugge was één van de mooiste dagen in mijn leven. Nu wil ik gewoon voetballen en al de rest is bijzaak”, besluit De Bock.

Poll: Gaat De Bock het goed doen bij Oostende?

TAGS  I  KV Oostende  I  Leeds United  I  Club Brugge

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024