'Club Brugge realiseert nieuwe inkomende miljoenentransfer'

'Club Brugge realiseert nieuwe inkomende miljoenentransfer'
Donderdag 23 augustus 2018 - 19:18   I  

Club Brugge staat op het punt om Sofyan Amrabat (22) naar het Jan Breydelstadion te halen. De Marokkaanse international heeft al een akkoord met blauw-zwart en legt er donderdag zijn medische testen af. Ook op clubniveau is er ondertussen al een akkoord.

Voetbal International meldt dat Club Brugge en Feyenoord het eens zijn over een transfersom van 2,5 miljoen euro. Dat is voornamelijk slecht nieuws voor de Rotterdammers, die vorige zomer nog 4 miljoen euro betaalden om Amrabat weg te halen bij FC Utrecht.

Bij Feyenoord kon de centrale middenvelder zich evenwel nooit opwerpen als een titularis. Toen de Nederlandse topclub op de koop toe ook nog eens besliste om Jordy Clasie – nota bene vorig seizoen aan de slag bij Club Brugge – te halen, besliste Amrabat om een transferverzoek in te dienen.

Champions League

Toen Club Brugge aanklopte bij Feyenoord ging het plots snel. Er was ook interesse van Sporting Clube de Portugal en FSV Mainz, maar de mogelijkheid om in Brugge aan de Champions League deel te nemen trok Amrabat uiteindelijk over de streep.

Update 23/8 - 19:16

De transfer van Sofyan Amrabat wordt morgen afgerond. Dat meldt HLN-journalist Tomas Taecke. Het lijdt dus geen enkele twijfel meer dat de Feyenoorder bij Club Brugge aan de slag gaat.

Poll: Is Amrabat dit bedrag waard?

TAGS  I  Club Brugge  I  Feyenoord  I  Sporting Clube de Portugal  I  FSV Mainz

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023