Club Brugge stuurt speler zonder pardon door: “Een catastrofe”

Club Brugge stuurt speler zonder pardon door: “Een catastrofe”
Donderdag 23 augustus 2018 - 14:40   I  

Bij Club Brugge zijn ze dezer dagen druk in de weer. Woensdag rondde blauw-zwart de komst van Kaveh Rezaei (26, Sporting Charleroi) af, eerstdaags volgt Sofyan Amrabat (22, Feyenoord) ongetwijfeld diens voorbeeld. Niet zo lang geleden stuurde Club ook een potentiële aanwinst door.

In het Jan Breydelstadion zagen ze wel wat in Victor Osimhen (19), de jonge aanvaller van VfL Wolfsburg. De Nigeriaan legde medische testen af bij Club Brugge, maar die brachten problemen aan de knie aan het licht. En dus beslisten Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert om Osimhen niet te nemen.

Een paar weken eerder legde Osimhen ook al medische testen af bij Zulte Waregem. Daar onderging de beloftevolle aanvaller tot twee keer toe een medische keuring, maar in beide gevallen kon hij niet overtuigen. “De resultaten waren een catastrofe”, vertellen insiders van Essevee aan de Franstalige krant La Capitale.

Serieuze knieproblemen

Osimhen zou met “serieuze problemen aan het kraakbeen van de knie” sukkelen. Bij Zulte Waregem en Club Brugge wilden ze geen risico nemen en lieten ze de spits schieten. Charleroi, dat snel moest handelen na het vertrek van Rezaei, nam Osimhen wél. Het huurt de aanvaller tot het einde van het seizoen van Wolfsburg.

TAGS  I  Wolfsburg  I  Zulte Waregem  I  Charleroi  I  Club Brugge

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024