“Ik had een akkoord met Anderlecht, maar de transfer ging niet door”

“Ik had een akkoord met Anderlecht, maar de transfer ging niet door”
Vrijdag 24 augustus 2018 - 10:45   I  

RSC Anderlecht realiseerde de voorbije weken en maanden tal van transfers. Spelers kwamen en gingen en Matz Sels behoorde uiteindelijk enkel tot die laatste groep. Nochtans leek de doelman lange tijd definitief op weg naar het Constant Vanden Stockstadion.

Anderlecht huurde Sels vorig seizoen van Newcastle United en wilde de keeper ook graag definitief overnemen. Alleen sprongen de onderhandelingen in laatste instantie nog af. Daar zaten ook de moeizame onderhandelingen over Chancel Mbemba voor iets tussen.

“Ik weet niet wat er is gebeurd tijdens de onderhandelingen over Mbemba”, zegt Sels in een gesprek met La Capitale. “Wat mezelf betreft: ik had een akkoord met Anderlecht, maar uiteindelijk ging de transfer niet door. Dat is jammer, maar meer kan ik er ook niet over zeggen. Anderlecht en Newcastle bereikten geen akkoord. Dat is alles.”

"Na transfer Didillon had ik het onmiddellijk begrepen"

“Vervolgens heeft Anderlecht beslist om voor een jongere doelman te gaan. Toen ze Didillon aantrokken, begreep ik onmiddellijk dat ik geen doelwit meer was voor Anderlecht. Ik wist dat een transfer naar Brussel niet meer mogelijk zou zijn”, besluit Sels.

Poll: Had Anderlecht Matz Sels moeten aantrekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Newcastle United

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024