Broos maakt KVO-speler helemaal af: "Hij kan straks een andere job zoeken"

Broos maakt KVO-speler helemaal af:
Vrijdag 24 augustus 2018 - 13:17   I  

KV Oostende begon met een 6 op 12 aan het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League, maar de club is nog zoekende. Dat geldt ook voor technisch directeur Hugo Broos, die nog moet groeien in zijn rol.

Broos deed er de voorbije weken alles aan om een strijdvaardige kern samen te stellen. Eén probleem: hij moet nog van enkele overbodige spelers zien af te komen. Mathias Bossaerts is één van de spelers die nog weg moet.

“Ach, met Bossaerts sprak ik al twee keer. Hij kan naar NEC, maar weigert", zegt Broos in Het Nieuwsblad. "Het is geen club aan de Costa del Sol, neen. Maar denkt hij dat Barcelona gaat komen? De realiteit is dat er amper interesse is. Als hij NEC weigert, kan hij straks wellicht een andere job gaan zoeken voor minder geld", klinkt het keihard.

"Bossaerts mag me een ouwe zaag vinden"

"Maar goed, hij mag me een ouwe zaag vinden", gaat Broos verder. "De jeugd komt meer voor zichzelf op, hè. Ik zie ook hoe mondig mijn kleindochters van veertien zijn. En dat zijn dan nog mijn oogappels van wie ik veel kan verdragen."

"Toen ik debuteerde bij Anderlecht durfde ik amper bewegen naast Van Himst. Nu doen spelers snel alsof ze anciens zijn. De slinger slaat soms door en dan worden het vedettes. Dat willen we niet meer

TAGS  I  KV Oostende  I  NEC

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024