'Verrassende wending in dossier Kara zorgt voor gefronste wenkbrauwen'

'Verrassende wending in dossier Kara zorgt voor gefronste wenkbrauwen'
Maandag 27 augustus 2018 - 08:30   I   door Redactie

Mogi Bayat wordt opnieuw ingeschakeld door Anderlecht. De zaakwaarnemer is ideaal om moeilijke knopen op te lossen op de transfermarkt. Zo versleet hij Lukasz Teodorczyk, die overbodig was bij Anderlecht, aan het Italiaanse Udinese.

Nu zou hij ook werk maken van het vertrek van Kara Mbodj. Ook de verdediger mag weg bij Anderlecht en paars-wit wacht al een tijdje tot hij een nieuwe club gevonden heeft.

Volgens Het Laatste Nieuws is de kans groot dat de Senegalees eindelijk een nieuwe uitdaging gevonden heeft. FC Nantes zou een uitweg bieden voor Kara. Eerder zag de verdediger een transfer naar Fulham afspringen vanwege zijn zwakke knie. Bayat zou nu dus toch met een oplossing komen voor club en speler.

Update 27/8 - 8:30

Het is helemaal nog niet zeker of de transfer van Kara wel nog in orde komt. Zijn medische testen werden naemlijk afgelast. "Vraag is ook waar Kara belandt. Zijn medische tests bij Nantes waren gepland voor vandaag, maar gisteren werden ze plots geannuleerd. Waarom is niet duidelijk. Of zijn transfer nog doorgaat, is afwachten." Dat schrijft Het Nieuwsblad.

TAGS  I  Anderlecht  I  Nantes

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024