Club haalde Amrabat binnen: "Er is wat gebeurd, wat aan de hand geweest"

Club haalde Amrabat binnen:
Zaterdag 25 augustus 2018 - 14:45   I   door Redactie

Het werd tijd dat Sofyan Amrabat kon vertrekken bij Feyenoord. Volgens De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen voelde de nieuwe aanwinst van Club Brugge zich niet goed meer bij de Rotterdammers.

"Hij begon al te klagen toen hij daar drie weken rondliep. Hij vond dat ze bij FC Utrecht onder Erik ten Hag veel beter trainden dan onder Van Bronckhorst", aldus Driessen bij Veronica Inside. "Dat was maar een beetje bezigheidstherapie. Dat viel hem verschrikkelijk tegen, plus dat hij geen basisplaats kon veroveren. Daar gaat het natuurlijk om. Als hij goed genoeg was, had Van Bronckhorst hem echt wel opgesteld."

Toen Jordy Clasie naar Feyenoord kwam, wist Amrabat genoeg. "Die ook reserve-aanvoerder werd. Dan weet je dat je op die plaats voorlopig niet aan die bak komt. Dat Feyenoord zo makkelijk meewerkt, wil natuurlijk wel iets zeggen. De wijze waarop Feyenoord meewerkt en zoveel geld inlevert..Er is daar wel wat aan de hand geweest. Er is wel wat gebeurd. Anders laat je hem niet zo makkelijk weg gaan."

TAGS  I  Club Brugge  I  Feyenoord

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024