'PSG wil 100 miljoen betalen voor eigen Kevin De Bruyne'

'PSG wil 100 miljoen betalen voor eigen Kevin De Bruyne'
Zondag 26 augustus 2018 - 07:45   I  

Paris Saint-Germain wil nog voor het einde van de transferperiode een grote vis naar het Parc des Princes halen. De Franse landskampioen wil er nog een extra centrale middenvelder bij en heeft zijn zinnen gezet op… Christian Eriksen (26).

The Sunday Express meldt dat PSG na het mislopen van Ivan Rakitic (Barcelona) vol voor Eriksen zal gaan. De Fransen zouden al aan Tottenham Hotspur laten weten hebben dat ze bereid zijn om 100 miljoen euro op te hoesten voor de Deense spelmaker.

Bij de Londense topclub zijn ze not amused met het transfernieuws. De Engelse transfermarkt sloot meer dan twee weken terug al de deuren. Als Eriksen naar PSG verkast, kunnen The Spurs dus geen vervanger meer halen. Het is dan ook nog maar de vraag of het bestuur van Tottenham zal willen meewerken aan een transfer.

Goedkopere versie van De Bruyne

Bij PSG blijven ze hopen op de komst van Eriksen. De Fransen zien in de Deen een goedkopere versie van Kevin De Bruyne, die de voorbije jaren grote sier maakte bij Manchester City. De Belg is onhaalbaar voor PSG en dus probeert de Parijse topclub nu zijn eigen Kevin De Bruyne in huis te halen.

TAGS  I  PSG  I  Manchester City

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024