Transfermarkt LIVE: Grote verrassing op transfermarkt bij RSCA, megabod op sterkhouder bij Club?

Transfermarkt LIVE: Grote verrassing op transfermarkt bij RSCA, megabod op sterkhouder bij Club?
Maandag 27 augustus 2018 - 23:15   I  

Met nog enkele dagen te gaan hebben de Belgische clubs nog een beetje tijd om hun kernen samen te stellen. Er staat nog heel wat te gebeuren, want bij elke Belgische topclub lijken er nog spelers te willen vertrekken. Ook versterkingen zijn nog welkom. Volg alle actie dagelijks op de voet in 'Transfermarkt LIVE'!

*Kara Mbodj zou dinsdag de medische tests ondergaan bij FC Nantes. Anderlecht zou de Senegalese verdediger verhuren met optie tot aankoop.

*Anderlecht wil graag Prince-Desir Gouano. Amiens houdt echter vast aan de vraagprijs van 10 miljoen euro en dat is te veel voor paars-wit.

*Vincent Mannaert sluit niet uit dat bij een geweldig bod Nakamba of Wesley nog zouden vertrekken. Al is het hun intentie om te blijven bij Club Brugge.

*AA Gent heeft zich versterkt met Timothy Derijck. Hij komt over van Zulte Waregem.

*Dario Zuparic, een 26-jarige Kroatische verdediger van Rijeka, zou medische testen afleggen bij Anderlecht.

*Ivan Tomecak heeft aangegeven dat hij wil vertrekken bij Club Brugge.

*Luc Devroe heeft te kennen gegeven dat Anderlecht nog een extra centrale verdediger gaat halen. Dat is de prioriteit. Ook een extra spits zou welkom zijn, maar daarvoor wil Anderlecht liever niet te diep in de geldbuidel tasten.

*Club Brugge heeft een akkoord met Charleroi over de transfer van Sander Coopman, maar de speler zelf wil liever naar KV Oostende.

*Het Amerikaanse avontuur van Laurent Ciman lijkt stilaan ten einde. Hij zou een transfer naar het Franse Dijon kunnen versieren. Ook Antwerp volgt zijn situatie op de voet.

*Volgens de Italiaanse krant Corriere dello Sport zou Lovre Kalinic op het lijstje staan van het Duitse Augsburg

*Het is nog steeds niet zeker dat Adrien Trebel bij Anderlecht blijft. Er is nog steeds een kans dat hij vertrekt deze week.

*Het lijkt uiteindelijk AA gent dat met Timothy Derijck aan de haal lijkt te gaan. Beide partijen zijn bijna helemaal rond.

*Anderlecht zal nog transfers doen. Verdediger Bubba Sanneh zat niet in de selectie bij Midtjylland. Hij werd gespaard, maar vandaag onderhandelt RSCA verder over de Gambiaan. Het alternatief Prince-Desir Gouano speelde ook niet met Amiens tot ongenoegen van de fans. 

*Anderlecht lijkt nu toch een optie gevonden te hebben om Obradovic van de hand te doen. Het Griekse PAOK heeft zich opnieuw gemeld voor de flankspeler en deze keer zou een transfer er wél van komen.

Charleroi probeert om Amara Baby van de hand te doen. De Carolo's hebben de speler ook al aangeboden aan Antwerp en die staan niet weigerachtig tegenover een transfer.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024