Kara wil twee mensen in het bijzonder bedanken na transfer

Kara wil twee mensen in het bijzonder bedanken na transfer
Donderdag 30 augustus 2018 - 16:45   I   door Redactie

Kara Mbodj vertrekt dan toch bij Anderlecht. De voormalige sterkhouder van paars-wit legt dinsdag zijn medische testen af.

Kara is op weg naar FC Nantes. Hij vervolgt dus zijn carrière in de Franse Ligue 1. Aangezien de medische testen moeten gebeuren is er nog wel enig voorbehoud. Het zou niet de eerste keer zijn dat de Senegalees faalt voor die testen. Bij Nantes is men volgens 20minutes perfect op de hoogte van de blessureproblemen van Kara.

Bij Anderlecht mocht Kara vertrekken. Makelaar Mogi Bayat heeft weer een belangrijk aandeel in deze transfer. Kara wordt uitgeleend door Anderlecht, met een optie tot aankoop.

Update 29/8 – 12:23

Het Laatste Nieuws meldt dat de kogel door de kerk is en Kara op uitleenbasis naar Nantes verhuist. De transfer werd zopas afgerond en later op de dag maakt Nantes zijn komst ook officieel bekend.

Update 30/8 - 14:43

Ook Anderlecht heeft de transfer intussen bevestigd. De 28-jarige verdediger wordt verhuurd met aankoopoptie aan Nantes.

Update 30/8 - 16:45

Kara heeft ondertussen ook al gereageerd op zijn transfer naar Nantes. De Senegalese verdediger wil vooral Herman Van Holsbeeck en Roger Vanden Stock bedanken. "Ik heb de eer om dit seizoen voor Nantes te spelen. Bedankt aan deze traditieclub om me met open armen te ontvangen en om vertrouwen in me te hebben. Ik wil ook Herman Van Holsbeeck en voorzitter Vanden Stock bedanken en uiteraard ook de fans (van Anderlecht)."

TAGS  I  Anderlecht  I  FC Nantes

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024