Beerschot Wilrijk heeft meteen een duidelijke boodschap na loting tegen Cercle

Beerschot Wilrijk heeft meteen een duidelijke boodschap na loting tegen Cercle
Dinsdag 28 augustus 2018 - 12:50   I  

Vanmiddag werd geloot voor de 1/16de finales in de Croky Cup. Er kwamen meteen enkele heerlijke affiches uit de trommel (of beter gezegd uit de beker) waar heel wat fans nu al naar uitkijken. Er is de Brusselse derby tussen Anderlecht en Union, de pittige wedstrijd tussen KV Mechelen en Antwerp en ook Cercle Brugge-Beerschot Wilrijk is een wedstrijd om naar uit te kijken.

Na vorig seizoen heeft Beerschot Wilrijk namelijk nog een eitje te pellen met de Bruggelingen. Cercle wist de promotie te versieren na zinderende finalewedstrijden tegen Beerschot Wilrijk. Dat zijn ze op 't Kiel duidelijk nog niet vergeten.

Beerschot Wilrijk kijkt dan ook al uit naar de ontmoeting met Cercle en wil zich "sportief revancheren". "KFCO Beerschot Wilrijk werd gekoppeld aan 'oude bekende' Cercle Brugge... een partij met een ongetwijfeld hoog revanchegehalte aangezien beide clubs in maart nog de Play-Off-finale betwistten. En u weet hoe dat is afgelopen..." Dat schrijft Beerschot Wilrijk zelf op de webstek van de club.

TAGS  I  Beerschot Wilrijk  I  Cercle Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024