Van Crombrugge greep naast straffe transfer: “Het scheelde echt niet veel”

Van Crombrugge greep naast straffe transfer: “Het scheelde echt niet veel”
Woensdag 29 augustus 2018 - 08:50   I  

Het is eind augustus en Hendrik Van Crombrugge is nog steeds een speler van KAS Eupen. De doelman werd de voorbije maanden met zowat iedere Belgische topclub in verband gebracht, maar een transfer versieren lukte niet.

Ei zo na verhuisde Van Crombrugge naar Italië. Subtopper Sassuolo drong hard aan op zijn komst, maar de deal sprong uiteindelijk af. “Dat scheelde echt niet veel. De Italianen waren en zijn nog erg geïnteresseerd, maar om welbepaalde redenen is dat niet doorgegaan”, zegt Van Crombrugge in Sport/Voetbalmagazine.

"Ik blijf in het ongewisse"

Ondertussen heeft de keeper zich erbij neergelegd dat hij wellicht nog een seizoen bij Eupen zal moeten blijven. “De laatste weken had ik al besloten om mijn hoofd vrij te maken van transferitis. Ik weet ook dat ik bij bijna alle Belgische topclubs op hun lijstje stond, maar er is een verschil tussen nummer één staan op die lijstjes of er gewoon op staan.”

“Ik blijf in het ongewisse of de transfersom voor Belgische clubs te hoog was of dat ze toch nog twijfelden. Als dat het geval is, is het aan mij om dit seizoen die twijfels weg te nemen”, besluit Van Crombrugge.

Poll: Is Van Crombrugge goed genoeg voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Eupen  I  Sassuolo

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024