Hein Vanhaezebrouck jaagt al drie seizoenen lang op gewilde speler

Hein Vanhaezebrouck jaagt al drie seizoenen lang op gewilde speler
Woensdag 29 augustus 2018 - 14:35   I  

Hein Vanhaezebrouck kan dit seizoen Anderlecht pas echt kneden hoe hij het wil. Vorig seizoen moest hij redden wat er te redden viel, maar nu Marc Coucke de club in handen heeft zijn er veel meer mogelijkheden voor de toptrainer.

Dat heeft er ook voor gezorgd dat Hein Vanhaezebrouck eindelijk Ognjen Vranjes heeft kunnen binnenhalen. De Bosniër werd al een hele tijd gevolgd door de trainer van Anderlecht en deze keer is het dan eindelijk gelukt om hem binnen te halen. Dat schrijft Sport/Voetbalmagazine.

"Hein Vanhaezebrouck volgde Vranjes blijkbaar al toen hij drie seizoenen geleden op de loonlijst stond bij Sporting Gijón en daar op een half seizoen elf matchen speelde in de Primera División. Vanhaezebrouck was dus al langer een fan en toen de transfer in januari afsprong, was het maar een kwestie van tijd voor de West-Vlaming een derde poging zou wagen. Op zijn 28e heeft de Bosnische international zijn toptransfer beet. Mensen die hem goed kennen, denken dat Vranjes nog een groeimarge heeft."

TAGS  I  Anderlecht  I  AEK Athene

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024