Dendoncker spreekt over nieuw avontuur bij Wolverhampton én zijn debuut

Dendoncker spreekt over nieuw avontuur bij Wolverhampton én zijn debuut
Woensdag 29 augustus 2018 - 14:50   I  

Leander Dendoncker verliet Anderlecht voor een nieuw avontuur bij Wolverhampton. Een basisspeler is hij er nog niet, maar in de League Cup mocht de Rode Duivel wel zijn debuut maken in de basis voor de club. Ze wonnen uiteindelijk met 0-2 van tweedeklasser Sheffield Wednesday.

Na de wedstrijd was Dendoncker dan ook tevreden met de speelminuten die hij mocht maken. In een driemansverdediging hield Dendoncker zich goed staande en hield Wolverhampton ook de nul. Net dat was zo belangrijk volgens de ex-speler van Anderlecht.

"Voor mij als verdediger was de nul houden wellicht het belangrijkste vandaag. We mochten ook niet veel kansen weggeven. De communicatie was erg goed en daarin speelt Conor Coady een belangrijke rol. Hij praat veel en dat is erg belangrijk." Dat vertelde Dendoncker via de webste van de club.

"Hard blijven werken"

Uiteraard hoopt Dendoncker ook in de toekomst nog te mogen starten, want voorlopig moet hij zich neerleggen bij een invallersrol. "Ik moet hard blijven trainen, dat is belangrijk voor mij. Ik ben blij met deze eerste wedstrijd, maar ik weet dat ik nog meer moet doen en moet blijven werken. Dan zullen we wel zien."

TAGS  I  Anderlecht  I  Wolverhampton

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024