'Anderlecht krijgt nieuws omtrent de komst van Neven Subotic'

'Anderlecht krijgt nieuws omtrent de komst van Neven Subotic'
Donderdag 30 augustus 2018 - 17:50   I  

Anderlecht is de jongste tijd naarstig op zoek naar verdedigende versterking. In die optiek stelden de Brusselaars woensdag al de Engelsman James Alexander Lawrence van AS Trencin (Slovakije) voor. Maar Anderlecht heeft nog verdedigers op zijn verlanglijstje.

Eén van die doelwitten was Prince-Désir Gouano van Amiens SC. Maar de Franse club heeft nu duidelijk gemaakt dat geen enkele speler meer mag vertrekken. Amiens eiste 10 miljoen euro voor Gouano, maar dat kon Anderlecht niet op tafel leggen. Het heeft zich dan ook gericht op alternatieven, zoals Lawrence.

Maar de honger van Anderlecht is daarmee niet gestild. Volgens Peuple Vert heeft paars-wit ook geïnformeerd naar Neven Subotic van Saint-Etienne. De voormalige sterkhouder van Borussia Dortmund is aan zijn laatste contractjaar bezig in Frankrijk.

Update 30/8 - 17:50

Een transfer van Subotic zou moeilijk worden. De Fransen willen niet meteen meewerken aan een transfer, integendeel. Saint-Etienne zou momenteel doorduwen om de verdediger een nieuw contract te laten tekenen. Anderlecht grijpt dus meer dan waarschijnlijk naast de Serviër.

TAGS  I  Borussia Dortmund  I  Anderlecht  I  Saint-Etienne  I  Amiens

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024