Anderlecht heeft beet en stelt dure Sanneh officieel voor

Anderlecht heeft beet en stelt dure Sanneh officieel voor
Vrijdag 31 augustus 2018 - 15:50   I   door Redactie

Er is een nieuwe ontwikkeling in de transfer rond Bubacarr Sanneh. De verdediger kan mogelijk makkelijker vertrekken nu FC Midtjylland Europees is uitgeschakeld.

Sanneh mocht aanvankelijk niet weg, maar het is bekend dat Anderlecht zeer geïnteresseerd is in de verdediger. Er werd al een bod van 6 miljoen euro uitgebracht op de verdediger.

Het is al weken aan de gang, Sanneh verklaarde al dat hij heel graag naar paars-wit wil. Nu ook nog eens de Europese troef van Midtjylland wegvalt, is een transfer nog aantrekkelijker. De Denen vragen echter nog steeds 8 tot 10 miljoen euro, zo weet L'Avenir.

Update 31/8 10:59

Anderlecht heeft ook Sanneh beet. Deense en Belgische bronnen melden de komst van de verdediger naar RSCA. Vanochtend was hij al niet meer op de training van FC Midtjylland. Anderlecht betaalt 8 miljoen euro plus een miljoen euro aan bonussen. Dat maakt hem de duurste verdediger ooit in de Jupiler Pro League.

Update 31/8 15:50

De deal is helemaal rond. Anderlecht laat via zijn officiële kanalen weten dat Sanneh de gelederen komt versterken. De Gambiaan zou paars-wit volgens diverse bronnen zomaar even 8 miljoen euro kosten. Sanneh gaat bij Anderlecht met het rugnummer 4 spelen.

Poll: Is dit een goeie aanwinst voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024