PSG rondt nog twee 'deadline day deals' af

PSG rondt nog twee 'deadline day deals' af
Zaterdag 01 september 2018 - 00:00   I  

Paris Saint-Germain gaat zich op de slotdag van de transferperiode nog versterken. De Franse landskampioen staat op het punt om niet één, maar twee nieuwe namen aan zijn selectie toe te voegen.

Thomas Tuchel, de trainer van PSG, liet op zijn persconferentie in aanloop naar het competitieduel tegen Nîmes weten dat twee spelers op het punt staan om bij de Parijse topclub te tekenen. Het gaat om Juan Bernat (Bayern München) en Maxime Choupo-Moting (Stoke City).

De twee spelers worden vandaag (vrijdag, nvdr.) medisch gekeurd. Als de medische testen niets verdachts aan het licht brengen, zetten ze hun krabbel onder een meerjarig contract. Bernat moet de concurrentie aangaan met Layvin Kurzawa, terwijl Choupo-Moting de doublure van Edinson Cavani wordt.

Update 31/8 - 19:16

De transfer van Bernat is ondertussen ook officieel. De Spaanse linksachter zette zijn krabbel onder een contract voor de komende drie seizoenen bij PSG.

Update 31 - 23:55

Vijf minuten voor de deadline volgde ook de bevestiging van de transfer van Choupo-Moting. De Kameroense international komt over van Stoke.

TAGS  I  PSG  I  Bayern München  I  Stoke City

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024