‘Neymar plant transfer naar Engeland en verrast iedereen met clubkeuze’

‘Neymar plant transfer naar Engeland en verrast iedereen met clubkeuze’
Zondag 02 september 2018 - 12:38   I  

Maanden aan een stuk probeerde Real Madrid de Braziliaan Neymar los te weken bij Paris Saint-Germain. Voorzitter Florentino Perez zag in de 26-jarige topspeler de ideale remplaçant voor Cristiano Ronaldo, maar PSG wilde Neymar onder geen beding laten gaan. De mercato is achter de rug en Neymar doet het seizoen zo goed als zeker uit in Parijs.

Maar hoe lang zal de Braziliaanse vedette nog in het shirt van PSG te bewonderen zijn? Achter de schermen zou Real Madrid nog steeds werk maken van de komst van Neymar, maar die zou zijn zinnen gezet hebben op een transfer naar de Premier League.

The Daily Express meent te weten dat Neymar een transfer naar Engeland aan het plannen is. De PSG-ster houdt van Londen en zou bijgevolg aan een verhuis naar Chelsea of Arsenal denken. Neymar liet al aan vrienden weten dat die twee clubs hem wel aanspreken. Andere – grotere – clubs zoals Manchester United en Manchester City zouden daardoor naast de Braziliaan grijpen.

Engels leren

Dat Neymar bezig is met een overstap naar de Premier League, zou ook blijken uit het feit dat hij momenteel volop Engels aan het leren is. De Braziliaan is de Engelse taal nog niet machtig, maar wil daar nu snel werk van maken.

Poll: Zou jij Neymar graag in de Premier League zien spelen?

TAGS  I  PSG  I  Arsenal  I  Chelsea  I  Manchester United  I  Manchester City  I  Real Madrid

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024