'Musonda Junior weigerde ook Club Brugge, dit is waarom'

'Musonda Junior weigerde ook Club Brugge, dit is waarom'
Maandag 03 september 2018 - 14:04   I  

Anderlecht greep deze zomer naast enkele targets en dat vonden heel wat fans jammer. Zij hadden er graag nog een creatieve offensieve spelers bijgehad die met een flits een wedstrijd kon beslissen. Een spelers zoals Lazar Markovic of Charly Musonda.

Beide spelers stonden ook op het verlanglijstje van paars-wit, maar tot een akkoord kwam het niet. Lazar Markovic wilde steeds meer geld en Charly Musonda vond zichzelf te goed om in de Jupiler Pro League te spelen. Dat schrijft althans La DH.

"Charly Musonda is in hetzelfde bedje ziek als Lazar Markovic. De 21-jarige middenvelder vond zichzelf te goed voor de Jupiler Pro League. Onder druk van deadline day en van Chelsea trok het 'grote talent' naar Vitesse. Naar een ploeg die minder goed is dan de Belgische G5 en naar een competitie die niet beter is dan de Belgische."

Update 3/9 - 14:04

Het bestuur van Club Brugge informeerde bij de entourage van Musonda naar de voorwaarden voor een mogelijke deal, maar de speler zelf gaf al gauw te kennen dat hij geen zin had om in de Belgische competitie te komen voetballen.

Onder druk van de nakende transferdeadline koos Musonda uiteindelijk voor een uitleenbeurt aan Vitesse. Opmerkelijk, want de club uit Arnhem heeft toch niet dezelfde status als Club Brugge of Anderlecht.

 

Poll: Had Musonda beter voor een avontuur in België gekozen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Vitesse  I  Chelsea  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024