Leert Mourinho eindelijk uit zijn fouten? "Hij kan altijd een tweede De Bruyne worden"

Leert Mourinho eindelijk uit zijn fouten?
Maandag 02 januari 2017 - 10:27   I  

Zou José Mourinho nog vaak terugdenken aan de transfer van Kevin De Bruyne? Hij speelt momenteel de pannen van het dak bij Manchester City, terwijl Mourinho hem probleemloos liet gaan bij Chelsea.

Manchester United-aanvaller Anthony Martial zit in hetzelfde schuitje als De Bruyne bij Chelsea. Hij transfereerde op jonge leeftijd naar een topclub, maar komt nu niet zoveel aan spelen toe. Toch lijkt Mourinho nu anders met hem om te gaan dan met De Bruyne. “Mourinho heeft gelijk als hij zegt dat Martial meer naar hem moet luisteren. Hij speelt een mindere rol dan vorig seizoen, maar Sevilla zou de verkeerde stap voor hem zijn", meent analist Jamie Redknapp in Daily Mail. "Ik snap waarom zaakwaarnemers hun spelers graag een overstap zien maken, maar Martial gaat geen betere club vinden dan Manchester United.”

“Ik snap ook waarom Manchester United hem niet graag kwijt wil. Er is altijd een kans dat Martial een tweede Kevin De Bruyne wordt, die Mourinho liet gaan bij Chelsea. Door zijn transfersom is men kritischer. Hij heeft nog niet dezelfde invloed als vorig seizoen, maar hij is pas 21 jaar en heeft een trainer die hem wil helpen.”

 

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023