Logan Bailly is het slachtoffer van smerige spelletjes

Logan Bailly is het slachtoffer van smerige spelletjes
Zaterdag 08 september 2018 - 22:58   I  

De toekomst van Logan Bailly is onzeker. Het voormalige sluitstuk van de Rode Duivels werd door zijn huidige werkgever Moeskroen verzocht om een andere club te zoeken, maar dat lukte niet. Bailly zit nu op een dood spoor bij Les Hurlus.

De 32-jarige doelman moet nu zelfs met de U21 van Moeskroen meetrainen. Bailly heeft nog een overeenkomst tot het einde van dit seizoen in Henegouwen. In het verleden droeg de achtvoudige international ook het shirt van onder meer Heusden-Zolder, KRC Genk, Borussia Mönchengladbach, Neuchâtel Xamax, OHL en Celtic.

Vorig seizoen stond Bailly nog in negentien competitieduels tussen de palen bij Moeskroen. Nu staat Olivier Werner (terug) onder de lat, al laat die niet altijd een even goede indruk na.

Update 8/9 - 22:58

Ondertussen is het duidelijk dat Bailly het slachtoffer is geworden van een smerig spelletje dat Moeskroen heeft gespeeld. “De keuze om Logan naar de B-kern te verwijzen, was geen sportieve beslissing”, zegt makelaar Raphael Maréchal in Het Nieuwsblad.

"Het bestuur wou nog wat verdienen aan de doelman en wou hem verpatsen. Er was interesse uit België, Nederland, Zwitserland en Italië, maar die smolt als sneeuw voor de zon toen de transferprijs meegedeeld werd: liefst 300.000 euro. Pas helemaal op het einde, nadat de transfermarkt voor de concreet geïnteresseerde Italiaanse club gesloten was, kon Bailly gratis weg. Een oplossing kwam er niet meer" schrijft de krant.

"Er zijn nog enkele transfermarkten open"

Toch is er nog hoop voor Bailly. “Logan mag nu zelfs de kleedkamer van de A-ploeg niet meer binnen”, zegt Maréchal. “Wat hij nu moet doen, is zwijgen en werken bij de beloften. Dan valt er misschien nog een oplossing uit de bus. Er zijn nog enkele transfermarkten open.”

TAGS  I  Moeskroen  I  RC Genk  I  Mönchengladbach  I  OH Leuven  I  Celtic Glasgow

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023