Neymar verklapt toekomst van ploeggenoot: 'Hij trekt naar Barcelona'

Neymar verklapt toekomst van ploeggenoot: 'Hij trekt naar Barcelona'
Woensdag 05 september 2018 - 21:30   I  

De transferperiode ligt achter ons, maar dat betekent niet dat clubs eventuele contacten met nieuwe spelers links laten liggen. Heel wat clubs proberen om nu al deals te sluiten voor januari of zelfs voor komende zomer.

Zo zou Liverpool volgens ESPN Adrien Rabiot van PSG proberen te overtuigen om naar de Premier League te komen. De Fransman is dit seizoen bezig aan zijn laatste contractjaar en zou dus op het einde van het seizoen gratis kunnen vertrekken.

PSG probeert hem nog te overtuigen om een nieuw contract te tekenen, maar de speler zelf blokkeert voorlopig alle voorstellen van de Franse topclub. Jurgen Klopp heeft zijn kans geroken en is al een tijdje dol op Rabiot. Zelfs toen hij nog coach was bij Dortmund toonde hij al interesse in de 23-jarige speler.

Update 5/9 - 21:30

Volgens Don Balon weet Neymar dat Rabiot niet naar Liverpool zal verhuizen, maar wel naar Barcelona. Ook de Catalanen willen zich graag versterken met de Franse middenvelder en zouden hem dus binnenkort gratis kunnen ophalen in Parijs.

TAGS  I  PSG  I  Liverpool

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024