Alweer slecht nieuws voor Leander Dendoncker bij Wolverhampton

Alweer slecht nieuws voor Leander Dendoncker bij Wolverhampton
Zondag 16 september 2018 - 13:55   I  

Leander Dendoncker (23) kreeg eerder deze zomer eindelijk waar hij al een hele poos op zat te wachten: een transfer naar de Premier League. De Rode Duivel tekende er bij promovendus Wolverhampton Wanderers, maar speelde tot dusver nog geen seconde in de competitie. Wat is er aan de hand?

"Ik vind het vooral vreemd dat hij nog niet op het wedstrijdblad is geraakt in de competitie", stelt commentator Eddy Demarez bij Sporza. "Hij speelde 1 keer in de League Cup. Het is geen topploeg, maar met enkele Portugezen zit er wel wat voetbal in, terwijl het vroeger toch meer kracht was."

Dendoncker had zich zijn transfer naar Engeland wellicht wat anders voorgesteld. "Hij zit er nu een week of vier, dus ik vind het vrij verontrustend dat hij nog niet boven water komt", gaat Demarez verder.

Tempo

"Misschien heeft hij last om het tempo op te pikken. Dat ligt natuurlijk een stuk hoger dan in de Belgische competitie. Het zou in ieder geval jammer zijn, ook voor de Rode Duivels, als hij niet aan de bak komt."

Update 16/9 - 13:55

Vandaag neemt Wolverhampton het op tegen Burnley, maar er is geen plek voor Leander Dendoncker. Noch op het veld, noch op de bank. De Rode Duivel zal zich dus voorlopig niet in de kijker kunnen spelen.

Poll: Gaat Dendoncker het maken in de Premier League?

TAGS  I  Wolverhampton Wanderers  I  Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024