"Hij is de beste spits van België en heeft meer talent dan Lukaku"

Donderdag 06 september 2018 - 13:41   I  

Romelu Lukaku is nu al enkele jaren de eerste keus in de spits bij de Rode Duivel. Dat heeft de sterke nummer 9 afgedwongen met zijn prestaties in de Premier League. Toch kan 'Big Rom' nog niet op beide oren slapen. Volgens Eddy Demarez heeft Michy Batshuayi immers meer talent dan Lukaku.

"Bij Dortmund zat Batshuayi ideaal, want met zijn techniek en kracht is de Duitse competitie op zijn lijf geschreven, meer dan de Spaanse, denk ik", steekt Demarez bij Sporza van wal.

"Maar intrinsiek, qua talent, vind ik Batshuayi nog altijd de beste spits die we hebben in België. Mocht hij het karakter van Lukaku hebben, zouden ze er bij Chelsea geen moment aan denken om hem uit te lenen."

"Niet de absolute drang zoals Lukaku"

Demarez ziet echter ook een probleem bij Batsman. "Ik denk dat hij niet die absolute drang heeft, zoals Lukaku. Hij is misschien meer een speelvogel zoals Hazard, al doet die laatste wel altijd zijn job."

"Bij Batshuayi zie je nog te weinig constante, ook al is hij al 24. Valencia is een mooie club, met na enkele mindere jaren nu ook een goeie ploeg. Maar om er te komen zal hij meer nodig hebben dan alleen zijn talent"

Poll: Wie is de beste Belgische spits?

TAGS  I  Manchester United  I  Rode Duivels  I  Valencia  I  Chelsea

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022