Oude bekende bespioneert Rode Duivels: “Ik kom zelfs in vermomming”

Oude bekende bespioneert Rode Duivels: “Ik kom zelfs in vermomming”
Vrijdag 07 september 2018 - 12:19   I  

Dinsdag spelen de Rode Duivels hun eerste duel in de Nations League. In en tegen IJsland hoopt bondscoach Roberto Martinez met een overwinning aan de gloednieuwe competitie te beginnen. Bij IJsland doen ze er alles aan om daar een stokje voor te steken.

Sinds kort rekenen bij de Ijslandse voetbalbond immers op een oude bekende om de tegenstander te scouten: Arnar Vidarsson. De assistent-trainer van Sporting Lokeren verhuisde meer dan twintig jaar naar België, huwde een Belgische vrouw en bleef hier ook wonen.

Vanavond woont vanavond de oefenpot tussen Schotland en België bij. Hij komt de Rode Duivels bespioneren en zal dat in vermomming doen. De tickets die de IJslandse bond me geregeld heeft, zijn vipkaarten. En de dresscode is hemd en stropdas. Ik ben dus naar de winkel om een das. Voor mij is dat absoluut een vermomming”, lacht de Ijslander in Gazet van Antwerpen.

“Wij weten hoe België speelt”

Alle gekheid op een stokje: Vidarsson beseft dat IJsland het moeilijk zal hebben tegen België. “Laat ons wel wezen: wij weten hoe België speelt, hoe de looplijnen zijn. Er zijn geen geheimen in het voetbal. Ik ga niets in mijn scoutingsrapport noteren waardoor de Belgen nu plots zullen verliezen. Spelers die hun taken uitvoeren, dat maakt het verschil.”

TAGS  I  Rode Duivels  I  IJsland  I  Schotland  I  Sporting Lokeren

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024