Real Madrid vloekt: "Bernabéu had Eden Hazard zijn thuis moeten zijn"

Real Madrid vloekt:
Zaterdag 08 september 2018 - 10:45   I  

Eden Hazard speelde nog maar eens een wervelende wedstrijd in het shirt van de nationale ploeg. Tegen Schotland dartelde de kapitein van de Rode Duivels, net als op het WK in Rusland, over het veld en liet hij tegenstanders afzien.

In België zien we het graag, in Londen zien ze het graag, maar in Madrid ongetwijfeld iets minder graag. De Koninklijke greep tijdens de voorbije transferperiode naast dé smaakmaker van het WK. Een streep door de rekening van Real-preses Florentino Perez.

"Opnieuw kroonde Eden Hazard zich gisteren tot beste Duivel en beste speler op het terrein. Elke keer als Eden schittert, op Stamford Bridge of in het shirt van België, moet er iemand in de Spaanse hoofdstad toch zo luid vloeken dat het dak van zijn huis vliegt? We hebben het over Florentino Pérez, voorzitter van Real Madrid", schrijft Het Belang van Limburg.

"Bernabéu had zijn thuis moeten zijn"

"Eden voetbalt Koninklijk. Bernabéu had zijn thuis moeten zijn" vervolgt de krant. "Gisteren scoorde de Duivelse aanvoerder meteen na rust en gaf hij nog een assist. Toen was het goed geweest. Warme douche en een Schots theetje. Verdiende hij wel. Hans Vanaken kwam in zijn plaats en mocht zo ook zijn debuut vieren als Rode Duivel."

Poll: Had jij Hazard graag bij Real Madrid zien spelen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Schotland

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024