Filip Joos haalt keihard uit naar Ronaldo: "Onbeschoft!"

Filip Joos haalt keihard uit naar Ronaldo:
Zaterdag 08 september 2018 - 13:15   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo kwam niet opdagen voor de Uefa Men's Player of the Year. Dit omdat niet hij, maar Luka Modric de trofee won. Ronaldo was wel genomineerd. Filip Joos haalt zwaar uit naar de Portugees.

"Zelf sprak hij van onvoorziene omstandigheden en dat was in zekere zin geen leugentje om bestwil, want de onvoorziene omstandigheid was net die: dat hij niet won. Wie wel won, was Luka Modric, en dat maakt Ronaldo's absentie onbeschoft en ondankbaar. Zes jaar hebben ze samen gevoetbald bij Real. Zes jaar heeft Modric de motor van de Koninklijke doen draaien en Ronaldo in staat gesteld karrenvrachten doelpunten te maken", aldus Joos in De Standaard

"Nu Modric daar eindelijk eens voor gelauwerd wordt (en de voetbalsport daarmee een soort schuld inlost voor de Pirlo's en Xavi's van deze wereld), heeft Ronaldo niet eens het fatsoen zijn inmiddels ex-ploegmakker te fêteren. Narcissus keek in een vijver, Ronaldo heeft een oceaan nodig om zijn eigenliefde te overzien."

"Daarom trok hij ook naar Juventus: vorig seizoen applaudisseerde het hele stadion in Turijn toen zijn fenomenale omhaal er lukte. Aan die ongebreidelde liefde - die hem in Madrid maar zelden te beurt viel, ondanks al die goals waren de fans van Real niet tot adoratie te bewegen - wilde hij zich graag dagelijks laven."

TAGS  I  Juventus

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024