IJsland maakt zich vlak voor treffen met Rode Duivels compleet belachelijk

Zaterdag 08 september 2018 - 19:50   I

IJsland heeft, drie dagen voor het treffen met de Rode Duivels, een catastrofale generale repetitie achter de rug. Zaterdagavond verloor het in Zwitserland zijn eerste duel in de Nations League met pijnlijke 6-0-cijfers.

Halverwege de eerste helft zag het er al niet goed uit voor IJsland. Zuber opende na een kwartier spelen de score en tien minuten later zorgde Zakaria al voor de tweede Zwiterse goal. Aan de rust stond er een 2-0-tussenstand op het scorebord.

In de tweede helft kon IJsland geen vuist maken. Integendeel: Zwitserland leidde de bezoekers uit Scandinavië naar de slachtbank. Shaqiri, Seferovic en Ajeti zorgden voor een pijnlijke 5-0. In de slotfase maakte Mehmedi het allemaal nog wat erger door er zelfs nog 6-0 van te maken.

Dinsdag tegen Rode Duivels

Een pak voor de broek en met dinsdag een wedstrijd tegen België zijn er geen goede vooruitzichten in aantocht voor bondscoach Hamren en zijn spelers. Of krijgen we dan een weerbaarder IJsland te zien?