Belgische voetbalster uit eerste klasse laat het leven bij verkeersongeluk

Belgische voetbalster uit eerste klasse laat het leven bij verkeersongeluk
Zaterdag 08 september 2018 - 21:52   I   door Timothy Collard

Jella Lauwens, een 22-jarige voetbalster van eersteklasser Svelta Melsele, is vrijdagavond om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval op de E17 in Kalken. De wagen van de jongedame werd gegrepen door een vrachtwagen toen ze van een snelwegparking reed en ze overleefde de klap niet.

De exacte omstandigheden van het ongeval zijn nog onduidelijk, al staat het wel al vast dat de vrachtwagenbestuurder niet onder invloed was. Het maakt het verdriet in de omgeving van Lauwens er uiteraard niet minder op.

"Dit is zeer moeilijk te vatten"

Het bestuur van Svelta Melsele plaatste zaterdag een emotioneel rouwbericht online. “We hebben het verschrikkelijke bericht ontvangen dat Jella Lauwens – speelster van onze eerste Nationale Damesploeg A – om het leven is gekomen. Jella kwam dit seizoen naar Svelta en als nieuwelinge was zij onmiddellijk een vaste waarde. Onze eerste gedachten gaan uit naar haar familie.”

“Zo totaal en plotseling je geliefde moeten verliezen, is zeer moeilijk te vatten. Geen woorden kunnen troost brengen. Namens de hele Svelta-familie bieden wij onze blijken van oprechte deelneming aan de getroffen familie en wensen hen alle sterkte in deze moeilijke periode.”

Bekermatch uitgesteld

Omdat de ploeggenoten van Lauwens erg aangeslagen zijn, werd beslist om de bekerwedstrijd van zaterdagnamiddag tegen Eendracht Louwel niet te laten doorgaan.

TAGS  I  Svelta Melsele

woensdag 26 januari 2022

dinsdag 25 januari 2022

maandag 24 januari 2022

zondag 23 januari 2022