Malinwa sleept punt uit de brand bij Union

Malinwa sleept punt uit de brand bij Union
Zondag 09 september 2018 - 16:30   I  

KV Mechelen moet zich na een tumultueuze wedstrijd in Union tevreden stellen met één punt. 75 minuten lang leek Malinwa in Union op weg naar zijn eerste uitoverwinning en naar de derde plek in het klassement, maar treffers van Niakate en Perdichizzi zetten Union op rozen. Uiteindelijke bezorgde Engvall KVM alsnog een puntje: 2-2.

KV Mechelen en trainer Wouter Vrancken wilden na de eerste thuisoverwinning vorige week tegen Tubize nu ook graag de eerste uitoverwinning binnenhalen, en wel in en tegen Union. Op het half uur zag het er goed uit. Igor De Camargo werd neergehaald in de 16. Tainmont zette de penalty om: 0-1.

Storm en Cocalic waren dicht bij de 0-2, maar konden de wedstrijd niet beslissen. Integendeel, Niakate (1-1) en Perdichizzi (2-1) zorgden voor de spreekwoordelijke deksel op de neus. Uiteindelijk kon Engvall in de 96ste minuut nog een punt veiligstellen. In de slotfase moesten beide teams nog verder met 10 man na rood voor Tabekou (Union) en Bijker (KV Mechelen). KVM schiet weinig op en haalt een schamele 6 op 15, Union wordt zesde.

TAGS  I  KV Mechelen  I  Union

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024