Er moet Vreven iets van het hart over analist Messoudi: "Het is tekenend"

Er moet Vreven iets van het hart over analist Messoudi:
Zondag 09 september 2018 - 22:26   I   door Redactie

Beerschot Wilrijk heeft zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden in 1B. Beerschot ging met 2-1 onderuit bij KSV Roeselare.

"Vandaag wilden we winnen omdat we op die manier de aansluiting met de top twee uit de reeks wilden bewerkstelligen. Het is echter helemaal anders uitgedraaid", zucht Vreven op de clubwebsite. "Ik begrijp niet dat we niet met meer grinta, met meer geloof aan deze wedstrijd begonnen. In de tweede helft lukte het dan plots wel... maar toen liepen we eigenlijk al achter de feiten aan. Nee, dat was gewoon niet goed genoeg vandaag. Na zo'n zwakke prestatie moeten we alleen naar onszelf kijken. En ik in de spiegel, want ik ben de eindverantwoordelijke."

Mo Messoudi vierde zijn wederoptreden. De analist van Extra Time deed dat met succes. "Het is tekenend dat uitgerekend hij, een speler van 35 jaar die maandenlang out was en vandaag pas zijn eerste competitieminuten maakte, het voorbeeld moet geven qua instelling. Hij was hongeriger dan de rest van mijn spelers samen."

TAGS  I  Beerschot-Wilrijk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024