Franse voetbalwereld in shock: 19-jarige belofte komt om bij schietpartij

Franse voetbalwereld in shock: 19-jarige belofte komt om bij schietpartij
Maandag 10 september 2018 - 13:45   I  

De Franse voetbalwereld is in shock. In de nacht van zondag op maandag is de amper 19-jarige William Gomis om het leven gekomen bij een schietpartij. Gomis was tot deze zomer actief bij eersteklasser Saint-Etienne, waar men nu geschokt reageert.

“We hebben met immense droefheid kennisgenomen van het nieuws van de tragische dood van William Gomis, die afgelopen nacht plaatsvond. Iedereen bij de club is enorm aangeslagen door het plotse overlijden. We leven mee met de familie van William”, klinkt het in een mededeling op de clubwebsite.

Gomis speelde tot eind vorig seizoen bij Saint-Etienne. De club stelde de speler toen voor om op amateurbasis aangesloten te blijven, maar op dat voorstel ging de jonge belofte niet in. Sindsdien hoorde Saint-Etienne niets meer van Gomis.

Criminele afrekening

De Franse politie gaat ervan uit dat de dood van Gomis te maken heeft met een afrekening in het criminele circuit. Op de plaats delict zijn er immers 24 hulzen van een Kalasjnikov gevonden. Naast Gomis kwam ook een 14-jarige jongen om het leven.

TAGS  I  Saint-Etienne

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024