Cath Luyten heeft nieuws over pensioen van Frank Raes

Cath Luyten heeft nieuws over pensioen van Frank Raes
Maandag 10 september 2018 - 15:43   I  

Frank Raes is al járen één van de vaste stemmen van het Belgische voetbal. Raes is ondertussen 64 jaar oud en dat wil zeggen dat hij in 2019 eigenlijk op pensioen mag. Is hij ook effectief van plan om het voetbalwereldje vaarwel te zeggen?

“Dat is nog niet aan de orde. Op papier mag hij inderdaad met pensioen gaan, maar als zelfstandige gaat hij zeker nog een aantal jaren door”, onthult vrouwlief Cath Luyten in een interview met Story.

“Het is ook zo’n foute gedachte dat je niet meer actief mag zijn eens je 65 bent. We moeten evolueren naar een maatschappij waarin de jonge generatie meer respect toont voor mensen met al wat jaren op de teller. Zonder die als ‘oud’ te bestempelen. Daar heb ik het moeilijk mee”, benadrukt Luyten nog.

Levensvreugde

“Frank haalt trouwens levensvreugde uit zijn werk”, vervolgt de wederhelft van de commentator. En dus blijft Raes wellicht nog even de stem van het Belgische voetbal en de vaste host van Extra Time. “Thuis valt het woord ‘pensioen’ zelfs niet meer”, besluit Luyten.

Poll: Vind jij Frank Raes een goede commentator?

TAGS  I  Raes  I  Luyten

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024