De Sutter mikt op nieuwe JPL-club: "Die ploeg spreekt me wel aan"

De Sutter mikt op nieuwe JPL-club:
Maandag 10 september 2018 - 15:06   I  

Tom De Sutter (33) is momenteel een vrije speler. De ervaren aanvaller ontbond in onderling overleg met Sporting Lokeren en is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij mikt op een nieuwe werkgever in de Jupiler Pro League.

"Ik wacht op een volgende uitdaging als voetballer. Ik probeer scherp te zijn door te lopen en padel te spelen. Ik ben nog even fit als 3  à 4 jaar geleden", steekt De Sutter van wal in een gesprek met Sporza.

Cercle Brugge en Roeselare zouden geïnteresseerd zijn om De Sutter in te lijven. "We zullen wel zien wat daar uitkomt. Ik denk dat zij nog even afwachten. Mij spreekt het wel aan. Cercle is op 300 meter van mijn deur en ook Roeselare heeft ambitie, ondanks een mindere start."

"Nog 2 jaar vlammen"

"De zin om te voetballen is nog heel erg aanwezig", vervolgt de targetman. "Ik heb goesting om nog 2 jaar te vlammen. Met blessures weet je natuurlijk nooit, maar fysiek en mentaal ben ik er klaar voor. Ik wil op de juiste manier en met een goed gevoel afscheid nemen van het voetbal, niet op deze manier. Ik ben klaar om het ongelijk van Lokeren te bewijzen."

TAGS  I  Cercle Brugge  I  Roeselare  I  Anderlecht  I  Lokeren  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024