Sporting Lokeren legt Mujangi Bia vast

Sporting Lokeren legt Mujangi Bia vast
Donderdag 13 september 2018 - 16:00   I  

Geoffrey Mujangi Bia (29) staat op het punt om terug te keren in de Jupiler Pro League. De dribbelvaardige flankaanvaller traint vanaf vandaag (dinsdag, nvdr.) mee bij Sporting Lokeren.

Mujangi Bia, ex-speler van Sporting Charleroi en Standard, stond tot een week geleden onder contract bij de Turkse eersteklasser Kayserispor. Daar kwam Bia nauwelijks aan spelen toe, waardoor een vertrek zich opdrong. Vorige week verbrak de speler er zijn contract.

Bia hoopt op zijn 29ste zijn carrière nieuw leven in te blazen op Daknam. Later deze week zal hij een contract tekenen bij Lokeren. Zijn fysieke testen waren alvast veelbelovend en gisteren had hij ook een positief gesprek met trainer Peter Maes. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Update 12/9 - 9:25

In principe wordt Mujangi Bia de nieuwste aanwinst van Lokeren, maar toch is de transfer nog niet in kannen en kruiken. Bia trainde dinsdag al mee met de groep van Peter Maes. Als hij vandaag de technische staf (nog eens) weet te overtuigen, staat niets een deal nog in de weg. Dat meldt Het Nieuwsblad. De fysieke testen van de aanvallende middenvelder waren alvast hoopgevend.

Update 13/9 16:00

Mujangi Bia moest donderdag nog een medische test afleggen, maar die bracht niets verdachts aan het licht. Het Laatste Nieuws meldt dat de aanvallende middenvelder dan ook zijn krabbel heeft gezet onder een overeenkomst bij Lokeren. Hij tekende voor één jaar, met één jaar optie.

TAGS  I  Lokeren  I  Charleroi  I  Standard  I  Kayserispor

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024