Beerschot Wilrijk schept duidelijkheid over positie Stijn Vreven

Beerschot Wilrijk schept duidelijkheid over positie Stijn Vreven
Dinsdag 11 september 2018 - 08:30   I  

Beerschot Wilrijk heeft zijn start van het nieuwe seizoen compleet gemist. Het pakte tijdens de eerste vijf speeldagen in de Proximus League amper vijf punten. De stoel van Marc Brys' opvolger Stijn Vreven wankelt al, maar op het Kiel behouden ze het vertrouwen in hun trainer.

De fans van Beerschot Wilrijk maken zich zorgen om hun ploeg, maar het bestuur blijft rustig. “Ik heb die reacties ook gelezen, maar dat betekent niet dat wij als bestuur plots gaan twijfelen aan onze technische staf”, zegt DCA-topman en bestuurslid Francis ­Vrancken in Gazet van Antwerpen. “Wij hebben het volste vertrouwen in deze trainer en ­willen niet dezelfde weg inslaan als KV Mechelen. Wij denken op ­langere termijn.”

“De resultaten vallen momenteel een beetje tegen. De geleverde prestaties waren soms goed, soms minder goed", geeft Vrancken eerlijk toe. Toch verwacht hij snel een ommekeer. "Ik twijfel er echter niet aan dat de ploeg er vrijdag zal staan. Maar zelfs als het resultaat van de ­wedstrijd tegen KV Mechelen zou tegenvallen, dan nog zal er niet ­getwijfeld worden aan de positie van onze trainer."

"We stellen de positie van de trainer echt niet in vraag"

"Mocht dat wel het geval zijn, dan zou iedereen ­geforceerd werken en spelen. Nee, we stellen de positie van onze ­trainer echt niet in vraag", benadrukt Vrancken. "“DCA koos voor dit project met de ambitie om zo snel mogelijk te ­promoveren. Als dat dit seizoen niet zou lukken, dan proberen we het volgend jaar opnieuw. Ik heb het klassement nog eens bekeken. We staan nog steeds derde."

TAGS  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024